70 605 665 info@bullmedia.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Vi indsamler data omkring dit besøg for at kunne give dig en bedre brugeroplevelse.

Vi respekterer dit privatliv og indsamler og behandler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning. BullMedia registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer, nyhedsbreve m.m). Når du besøger vores website og accepterer vores cookie- og privatlivspolitik, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden, samt til at foretage markedsføring overfor dig. BullMedia videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart. Med henblik på forståelse, udvikling og forbedring af BullMedia indsamler vi løbende statistik om brugernes færden på websiten. For at få den mest præcise statistik benytter vi cookies.

Cookies

Vores hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller smartphone, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det muligt at individualisere brugen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode eller virus, og data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. Den har udelukkende til formål at give BullMedia en statistik over hvilke sider, der bliver besøgt på vores hjemmeside.

Vi opfordrer dig til at acceptere de cookies, vores hjemmeside anvender, da de hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.  Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles f.eks.: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af brugerprofil, brug af formularer eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også når du forlader vores website.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment, m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om forneden. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data (se nedenfor). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Tredjeparter

Google Analytics Bruges til at identificere forskellige brugere af websitet.
.google.com Bruges til personaliseret annoncering.
.facebook.com bruger ID, for den bruger der er logget ind samt levering af forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
.linkedin.com bruger ID, for den bruger der er logget ind samt levering af forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@bullmedia.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig

Websitet bullmedia.dk udbydes og drives af:

BullMedia ApS – Torveporten 2 – DK-2500 Valby – CVR nr.: 37696641

TLF: 70 605 665

E-mail: info@bullmedia.dk