26 230 775 info@bullmedia.dk

Vores kunder

Det er altafgørende for os at give dig den bedste oplevelse, et meget højt serviceniveau og en hurtig respons. Vi er fair, ærlige og transparente og vi elsker det arbejde vi udfører for vores kunder da vi ved det hjælper dem og deres virksomhed. 

vi elsker

vores kunder fordi:

  1. At hjælpe vores kunder er vores purpose
  2. Vi elsker den tilfredshed, vi får hver dag ved at hjælpe dem
  3. Vores kunder stoler på os til at rådgive og vejlede
  4. Vi får maser af ros og positive tilbagemeldinger
  5. De betaler deres regninger til tiden 😊

Vi har en fornemmelse af at kunderne også elsker os. Vi har nemlig spurgt dem om deres oplevelser hos os:

Er megaglad for min nye hjemmeside, hvor det hele fra starten har været overskueligt og simpelt. Har værdsat den hurtige kommunikation, de gode råd og at det har kørt så let at få den nye hjemmeside op.

Designet ræsonnerede rigtig fint med mig allerede fra start. Og de få rettelser jeg har haft til designet, blev hurtigt ramt.

Vil hjertens gerne anbefale BullMedia og søge hjælp igen, såfremt behovet skulle opstå i fremtiden

Camille Namaste

Indehaver, mentor og facilitator

Jeg giver BullMedia 5 ud af 5 stjerner for exceptionel service og for høj faglig sparring omkring digital markedsføring af min nystartede virksomhed! Hos BullMedia har jeg følt mig i trygge hænder, de har fuldstændig styr på alt det tekniske og vedligeholder løbende deres viden. BullMedia har produceret mit logo og sat min hjemmeside op, og jeg vender tilbage til dem hver gang jeg skal have lavet noget.

Nasreen Begum

Stifter, Elite Search Life Sciences

Vi har brugt BullMedia til opbygning af hjemmeside og det har bare kørt upåklageligt. I vores tilfælde, havde vi brug for hele pakken, inkl. tekstskrivning og her satte de sig ind i produktet og der var en rigtig god dialog omkring arbejdet. De varmeste anbefalinger herfra.

Henrik Øllgaard

Indehaver, Isolering Sønderjylland – en del af Øllgaard Byg ApS

Super professionel, god og hurtig service! Intet for småt, intet for stort. Jeg føler, at VikarVagten er i gode hænder hos Atemad, og kan kun anbefale BullMedia.

Marianne Ødorf

Adm. Direktør, VikarVagten ApS

CLiCKLAB har i mange år fået nye kunder via anbefalinger fra de gamle. Så det var lidt svært at se, hvorfor vi skulle bruge tid og penge på en hjemmeside. Men som i så mange andre brancher går det op og ned. Konkurrenterne piblede frem og de var meget aktive online. Der var ikke længere nogen vej uden om. Vi valgte BullMedia som vores hjemmesideleverandør, fordi de som en af de få, forstod vores forretning og kunne omsætte det til en professionel og troværdig hjemmeside. Det valg har vi ikke fortrudt, så BullMedia får vores allervarmeste anbefalinger.  

Amjad Halim

Direktør, CLiCKLAB ApS

Vi er et dansk junior cykelteam, som er baseret på frivillig arbejdskraft og vores evne til hvert år at finde sponsorer, der er villige til at støtte os økonomisk. BullMedia hjalp os med et komplet løft af vores grafiske identitet.  Herunder, nyt logo, ny hjemmeside og andet præsentationsmateriale vi bruger overfor nye sponsorer. Ingen tvivl om at det har løftet vores profil blandt sponsorer og vores egen selvforståelse er nok også vokset lidt.

Steen Bluhm

Sportsdirektør, Team CEC

Jeg havde netop forladt en lang karriere i den danske detailbranche, for at starte egen konsulentvirksomhed, da jeg fik anbefalet at tale med BullMedia. Her fik jeg ret så kompetent hjælp til at strømline min professionelle profil på LinkedIn, så ingen i mit netværk længere er i tvivl om hvad jeg står for og hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil anbefale enhver der har brug for at blive mere skarp ned et professionelt løft til at kontakte BullMedia, det vil man ikke fortryde.

Niels Karstensen

CEO, KARSTENSEN – Board Work and Retail Consulting

BullMedia har stået for design og opsætning af nordiskfalafel.dk

De opdaterer løbende siden og sørger for at, vores side rammer en større kundeklientel. Vores online del af virksomheden har vækstet med over 100% siden vi begyndte at bruge BullMedia.

Jeg kan helt klart anbefale BullMedia hvis man gerne vil eskalere sin hjemmeside.

Yusef Houji

Stifter, Nordisk Falafel

Som nystartet selvstændig psykolog var jeg nær havnet i kløerne på et webbureau, der ville binde mig i en flerårig kontrakt. Jeg kontaktede BullMedia, for at få styr på hvordan jeg skulle prioritere mine sparsomme midler, så klienterne fandt mig på nettet. Vi fandt 3 områder, som der skulle arbejdes med på min hjemmeside. Tre år senere har jeg deltaget i flere DR-radioprogrammer, som ekspert og jeg har nu også en længere venteliste til min praksis på Christianshavn.

Mette Bratlann

Privatpraktiserende psykolog

I forbindelse med at vi fik et nyt showroom i Albertslund, var tiden inde til et opdateret og professionelt udtryk af Banio. BullMedia hjalp os med alt fra en ny hjemmeside inkl. et smart bookingsystem for vores kunder, en ny Facebook-side og en ny LinkedIn-side. Nu kan vi koncentrere os om at rådgive kunderne om netop det badeværelse, de drømmer om.

Redouane Bedjaoui

Indehaver, BANIO A/S

Vi er absolut tilfredse med at være kunde hos Bullmedia. Tryghed og tillid på den ene side, kvalitet og overholdelse af deadlines på den anden side, har været i centrum i alle de mange opgaver Bullmedia har løst for os. Især i forbindelse med afholdelse af vores nationale årlige mangfoldighedskonference har Bullmedia været behjælpelig med vores hjemmeside, grafiske produktioner mm.. Vi har oplevet Bullmedia som en kvalificeret sparringspartner, en kompetent leverandør til konkurrencedygtige priser.

Ahmad Durani

CEO, Mangfoldighedsledelse.com

Konkurrencen i min branche (Ejendomsservice) er meget hård og det er svært at skille sig ud. Derfor tog jeg fat i BullMedia for at få hjælp til min hjemmeside. Jeg fik både en helt ny hjemmeside med opdateret design nogle langt bedre tekster, der talte bedre ind til mine kunder.  Jeg tøver ikke længere over at henvise kunder til min hjemmeside og jeg er også begyndt at få en del henvendelser via hjemmesiden.

Martin Bülow

Indehaver, Rund Ejendomsservice

Vending Automater logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
Furesø Varmeservice logo
Furesø Varmeservice logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
Anutas Diamond Nails logo
Elitesearch logo
Team CEC logo
Careerwise logo
Farum Kloakservice logo
Mangfoldighedsledelse logo
88PRJCT logo
Mangfoldighedsledelse logo
Mangfoldighedsledelse logo
Lidt Luksus logo
Vikar vagten logo
Banio logo
Vikar vagten logo
Vikar vagten logo
RIK Byg logo
Furesø Varmeservice logo
Furesø Varmeservice logo
Furesø Varmeservice logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
RIK Byg logo
Furesø Varmeservice logo
Byg med Munch logo
Mancilli logo
Careahead logo
CLiCKLAB logo
Nordisk Falafel logo
Farum Kloakservice logo
Isolering Sønderjylland logo
Camille Namaste logo
Lidt Luksus logo
Mangfoldighedsledelse logo
Psykologens Bord logo
Vague logo
Vague logo
Rund Ejendomsservice logo
Rund Ejendomsservice logo

Vil du også være vores kunde?

– skriv eller ring til os i dag