26 230 775 info@bullmedia.dk

Vores kunder

Det er altafgørende for os at give dig den bedste oplevelse, et meget højt serviceniveau og en hurtig respons. Vi er fair, ærlige og transparente og vi elsker det arbejde vi udfører for vores kunder da vi ved det hjælper dem og deres virksomhed. 

vi elsker

vores kunder fordi:

  1. At hjælpe vores kunder er vores purpose
  2. Vi elsker den tilfredshed, vi får hver dag ved at hjælpe dem
  3. Vores kunder stoler på os til at rådgive og vejlede
  4. Vi får maser af ros og positive tilbagemeldinger
  5. De betaler deres regninger til tiden 😊

Vi har en fornemmelse af at kunderne også elsker os. Vi har nemlig spurgt dem om deres oplevelser hos os:

Er megaglad for min nye hjemmeside, hvor det hele fra starten har været overskueligt og simpelt. Har værdsat den hurtige kommunikation, de gode råd og at det har kørt så let at få den nye hjemmeside op.

Designet ræsonnerede rigtig fint med mig allerede fra start. Og de få rettelser jeg har haft til designet, blev hurtigt ramt.

Vil hjertens gerne anbefale BullMedia og søge hjælp igen, såfremt behovet skulle opstå i fremtiden

Camille Namaste

Indehaver, mentor og facilitator

Jeg giver BullMedia 5 ud af 5 stjerner for exceptionel service og for høj faglig sparring omkring digital markedsføring af min nystartede virksomhed! Hos BullMedia har jeg følt mig i trygge hænder, de har fuldstændig styr på alt det tekniske og vedligeholder løbende deres viden. BullMedia har produceret mit logo og sat min hjemmeside op, og jeg vender tilbage til dem hver gang jeg skal have lavet noget.

Nasreen Begum

Stifter, Elite Search Life Sciences

Vi har brugt BullMedia til opbygning af hjemmeside og det har bare kørt upåklageligt. I vores tilfælde, havde vi brug for hele pakken, inkl. tekstskrivning og her satte de sig ind i produktet og der var en rigtig god dialog omkring arbejdet. De varmeste anbefalinger herfra.

Henrik Øllgaard

Indehaver, Isolering Sønderjylland – en del af Øllgaard Byg ApS

Vi er et dansk junior cykelteam, som er baseret på frivillig arbejdskraft og vores evne til hvert år at finde sponsorer, der er villige til at støtte os økonomisk. BullMedia hjalp os med et komplet løft af vores grafiske identitet.  Herunder, nyt logo, ny hjemmeside og andet præsentationsmateriale vi bruger overfor nye sponsorer. Ingen tvivl om at det har løftet vores profil blandt sponsorer og vores egen selvforståelse er nok også vokset lidt.

Steen Bluhm

Sportsdirektør, Team CEC

Jeg havde netop forladt en lang karriere i den danske detailbranche, for at starte egen konsulentvirksomhed, da jeg fik anbefalet at tale med BullMedia. Her fik jeg ret så kompetent hjælp til at strømline min professionelle profil på LinkedIn, så ingen i mit netværk længere er i tvivl om hvad jeg står for og hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil anbefale enhver der har brug for at blive mere skarp ned et professionelt løft til at kontakte BullMedia, det vil man ikke fortryde.

Niels Karstensen

CEO, KARSTENSEN – Board Work and Retail Consulting

Da jeg i juli 2017 åbnede Nordisk Falafel på Nordre Frihavnsgade, var jeg meget i tvivl om hvordan jeg skulle markedsføre mig, så jeg ikke bare var endnu en fastfood-joint. Sammen med BullMedia lagde jeg en strategi for hvordan jeg skulle angribe de sociale medier. Et år senere har jeg været i flere landsdækkende medier i Danmark og Sverige, NF er kåret til Verdens bedste Falafel og René Redzepi fra Noma følger mig på Instagram. Nå ja, så kommer der 200-300 kunder i min butik på Nordre Frihavnsgade 55, hver dag.

Yusef Houji

Stifter, Nordisk Falafel

Som nystartet selvstændig psykolog var jeg nær havnet i kløerne på et webbureau, der ville binde mig i en flerårig kontrakt. Jeg kontaktede BullMedia, for at få styr på hvordan jeg skulle prioritere mine sparsomme midler, så klienterne fandt mig på nettet. Vi fandt 3 områder, som der skulle arbejdes med på min hjemmeside. Tre år senere har jeg deltaget i flere DR-radioprogrammer, som ekspert og jeg har nu også en længere venteliste til min praksis på Christianshavn.

Mette Bratlann

Privatpraktiserende psykolog

I forbindelse med at vi fik et nyt showroom i Albertslund, var tiden inde til et opdateret og professionelt udtryk af Banio. BullMedia hjalp os med alt fra en ny hjemmeside inkl. et smart bookingsystem for vores kunder, en ny Facebook-side og en ny LinkedIn-side. Nu kan vi koncentrere os om at rådgive kunderne om netop det badeværelse, de drømmer om.

Redouane Bedjaoui

Indehaver, BANIO A/S

Vi er absolut tilfredse med at være kunde hos Bullmedia. Tryghed og tillid på den ene side, kvalitet og overholdelse af deadlines på den anden side, har været i centrum i alle de mange opgaver Bullmedia har løst for os. Især i forbindelse med afholdelse af vores nationale årlige mangfoldighedskonference har Bullmedia været behjælpelig med vores hjemmeside, grafiske produktioner mm.. Vi har oplevet Bullmedia som en kvalificeret sparringspartner, en kompetent leverandør til konkurrencedygtige priser.

Ahmad Durani

CEO, Mangfoldighedsledelse.com

Konkurrencen i min branche (Ejendomsservice) er meget hård og det er svært at skille sig ud. Derfor tog jeg fat i BullMedia for at få hjælp til min hjemmeside. Jeg fik både en helt ny hjemmeside med opdateret design nogle langt bedre tekster, der talte bedre ind til mine kunder.  Jeg tøver ikke længere over at henvise kunder til min hjemmeside og jeg er også begyndt at få en del henvendelser via hjemmesiden.

Martin Bülow

Indehaver, Rund Ejendomsservice

Furesø Varmeservice logo
Byg med Munch logo
Mancilli logo
CLiCKLAB logo
Careerwise logo
Nordisk Falafel logo
Isolering Sønderjylland logo
Mangfoldighedsledelse logo
Psykolog Mette Bratlann logo
Vending Automater logo
88PRJCT logo
Vikar vagten logo
KR Group logo
Vague logo
RIK Byg logo
Anutas Diamond Nails logo
Elitesearch logo
Careahead logo
Team CEC logo
Farum Kloakservice logo
Mangfoldighedsledelse logo
Mangfoldighedsledelse logo
Lidt Luksus logo
Psykologens Bord logo
Camille Namaste logo
Vikar vagten logo
Banio logo
Rund Ejendomsservice logo

Vil du også være vores kunde?

– skriv eller ring til os i dag