26 230 775 info@bullmedia.dk

Hjemmeside

Hjemmesiden er en uundværlig del af enhver virksomhed. Online tilstedeværelse er altafgørende for alle typer af virksomheder. Det er herfra al online tilstedeværelse har sit udgangspunkt.

Hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil. Den hjælper dig til at nå bredt ud og cementerer din virksomheds eksistens. Gennem hjemmesiden kan du brande, markedsføre og fortælle historien om netop din virksomhed. Og den hjælper dig med at differentiere dig fra dine konkurrenter.

Pris:

Fra kr. 6.995,- 

Fordele ved en

hjemmeside 

Vinduet ind til din virksomhed

Hjemmesiden fungerer som et vindue ind til din virksomhed. Udefra kan man stå og kigge ind og få indsigt i din virksomheds fortælling, brand, værdier og forretning. Uanset om man er kunde eller har en anden interesse i din virksomhed.

Vær der for dine kunder

Enhver virksomhed ved at tilfredse kunder er altafgørende for succes. Har du en hjemmeside, hvor kunderne kan finde relevant information, har du allerede taget et stort skridt henimod en høj tilfredshedsrate. Hjemmesiden gør dig også i stand til hurtigt at agere på kundernes henvendelser.

Ingen begrænsninger

Sky is the limit, når det gælder hjemmesider. Her er ingen begrænsninger på indhold og medietyper. Tværtimod skaber en varieret blanding af tekst, lyd, still- og levende billeder en god dynamik og fastholder de besøgende på din hjemmeside.

Skab troværdighed

Hjemmesiden bidrager til at skabe troværdighed omkring din virksomhed og dit brand. Du fremstår mere seriøs, når du præsenterer dig via en professionel hjemmeside. Det skaber tryghed. 

Direkte kanal til dine kunder

Hjemmesiden gør det muligt at kommunikere alle typer af informationer ud til omverdenen. Samtidig er hjemmesiden et dynamisk værktøj, der let kan tilpasses og opdateres uden større omkostninger.

Alle er online

Kunderne er online. Det faktum er der vist ikke længere nogen, der anfægter. Derfor skal din virksomhed være online med en hjemmeside. De er nemlig fortsat den mest effektive måde at nå bredt ud til dine potentielle kunder. Uagtet kundernes øvrige online adfærd.

Hvad får du

 • Opsætning i WordPress – brugervenligt CMS-system
 • Unikt design og opsætning af grafik, illustrationer og farvevalg
 • Opsætning af dine tekster, billeder og videoer
 • Responsivt design – optimeret hjemmeside til computer, tablet og smartphone
 • Favicon
 • Link til sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat mf.)
 • Forside og undersider efter aftale
 • Nyhedsmodul eller blog
 • Kontaktformular
 • Google Maps (find vej)
 • SEO optimeret
 • Vi kan også hjælpe dig med at skrive tekster til din hjemmeside, både på dansk og engelsk.

Eksempler på

vores arbejde 

Vending Automater

CLiCKLAB

Isolering Sønderjylland

Furesø Varmeservice

Nordisk Falafel

NOSH

Camille Namaste

Careahead

Alu Design

Farum Kloakservice

Mancilli

88PRJCT

KBH Bilsyn

Alpha Products

Anutas Diamond Nails

Byg med Munch

Olufsgaard 2 afd. C

Mangfoldighedsledelse

Djursland Isolering

Dehlsen & Sønner VVS

Få hjælp til

Hjemmeside

Har du brug for hjælp til en hjemmeside? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.