26 230 775 info@bullmedia.dk

Statisk Banner

Statiske bannere har efterhånden mange år på bagen og har fået følgeskab af animerede bannere i mange afskygninger. Men de bruges stadig i stor stil.

Det skyldes, at de kombinerer muligheden for synlighed og effektfuld online markedsføring med priser, som selv den meget prisbevidste virksomhed kan være med på. 

Pris:

Fra kr. 1.995,-

inkl. design i 5 formater.

Fordele ved 

Statisk Banner 

For mange virksomheder er statiske bannere stadig en del af deres online markedsføring, fordi der er nogle fordele forbundet hermed. Fx er statiske bannere at foretrække, hvis du har et kort og præcist budskab, som  animationer og smart grafik ikke må stå i vejen for.

Få mest muligt ud af annoncekronerne

Et statisk banner er en effektfuld metode til at komme bredt ud med sit korte og præcise budskab uden at overskride annoncebudgettet.

Når budskabet skal i fokus

I nogle tilfælde er budskabet så vigtigt, at det ikke må forstyrres af animationer. Det er stærkest, når det står alene. Her er et statisk banner en velvalgt metode.

Skab genkendelighed

Kører du en kampagne, hvor du ønsker at komme bredt ud og skabe genkendelighed, så brug et statisk banner til at øge synligheden og skab genkendelighed.

Ram dine målgrupper forskelligt

Nogle målgrupper reagerer på tekst og stillbilleder. Disse rammer du ved brugen af statisk banner.

Eksempler på

vores arbejde 

Mancilli

Få hjælp til

Statisk Banner

Har du brug for et Statisk Banner? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.