26 230 775 info@bullmedia.dk

Om

Vores mission er at hjælpe mindre, men ambitiøse virksomheder, med at få et professionelt, visuelt fundament, der understøtter deres forretningsmål, indenfor et rimeligt budget

Små sejl

med stor effekt

Du har en mindre, eller nystartet virksomhed, hvor du dagligt sejler rundt i spændende, men ofte fremmed farvande. Passionen ledsages af tvivl og frustration. Tusinde ting synes vigtige. Hvor skal du starte? Hvad skal du selv gøre? Hvad kræver professionel hjælp? Vi har selv været ude på de samme, rørte farvande og mener, at vi har fundet de sejl, der skal sættes for at få medvind på din videre digitale og visuelle drømmerejse og komme sikkert i havn.

vores dna

Purpose

Der er mange bureauer, der laver det samme som os. Både hvad vi laver og hvordan vi laver det. Vi adskiller os ved, hvorfor vi laver det. Vi vil hjælpe små virksomheder, med at træffe de rigtige beslutninger og prioritere deres indsats, hvor effekten er størst. Vi ved at det kan være et spørgsmål om liv og død, eller i det mindste ”værdifuld tid”, der ikke kommer igen. Vi har en tung forretningsmæssig ballast, til at kunne prioritere og kommunikere effektfuldt på dine vegne. Vi har også den grafiske ekspertise til at forvandle din professionelle, visuelle identitet, der skal til, for at rykke dig ud af anonymiteten.

we kickstart dreams

Mød den dynamiske duo

Atemad & Malene

BullMedia består af indehaver og kunderådgiver, Atemad El-Berjiji og grafiker/webdesigner, Malene Terp.

Atemad har rådgivet mere end 10.000 store og især mindre, danske virksomheder, om deres onlineprofilering, igennem hendes 14 år som salgsdirektør i Jobindex. Atemad har også en Executive MBA i forretningsstrategi og eksekvering. Så vi tør godt love, at du næppe finder en mere kvalificeret forretningsrådgiver hos nogen konkurrent. 

Malene er det grafiske geni i duoen. Hun kan løfte enhver virksomhed med en ny visuel identitet, så den rejser sig fra anonymitetens kirkegård, skaber øjeblikkelig genkendelse og tryghed hos målgruppen. Om du har behov for et nyt logo, hjemmeside, visitkort, eller andet til din visuelle identitet, så kan du trygt lade vort eget grafiske geni løse opgaven for dig.

Atemad El-Berjiji

Atemad El-Berjiji

Direktør & kunderådgiver

Malene Terp

Malene Terp

Grafiker & webdesigner

Vil du også være vores kunde?

– skriv eller ring til os i dag