26 230 775 info@bullmedia.dk

Om

Vores mission er at hjælpe mindre, men ambitiøse virksomheder, med at få et professionelt, visuelt fundament, der understøtter deres forretningsmål, indenfor et rimeligt budget

Små sejl

med stor effekt

Du har en mindre, eller nystartet virksomhed, hvor du dagligt sejler rundt i spændende, men ofte fremmed farvande. Passionen ledsages af tvivl og frustration. Tusinde ting synes vigtige. Hvor skal du starte? Hvad skal du selv gøre? Hvad kræver professionel hjælp? Vi har selv været ude på de samme, rørte farvande og mener, at vi har fundet de sejl, der skal sættes for at få medvind på din videre digitale og visuelle drømmerejse og komme sikkert i havn.

we kickstart dreams

vores dna

Purpose

Der er mange bureauer, der laver det samme som os. Både hvad vi laver og hvordan vi laver det. Vi adskiller os ved, hvorfor vi laver det. Vi vil hjælpe små virksomheder, med at træffe de rigtige beslutninger og prioritere deres indsats, hvor effekten er størst. Vi ved at det kan være et spørgsmål om liv og død, eller i det mindste ”værdifuld tid”, der ikke kommer igen. Vi har en tung forretningsmæssig ballast, til at kunne prioritere og kommunikere effektfuldt på dine vegne. Vi har også den grafiske ekspertise til at forvandle din professionelle, visuelle identitet, der skal til, for at rykke dig ud af anonymiteten.

Mød Atemad El-Berjiji

Corporate type & Iværksætter

BullMedia består af stifter og ejer, Atemad El-Berjiji og et stærkt og fast tilknyttet team og samarbejdspartnere.

Med mere end 24 års erfaring indenfor salg, rådgivning og 14 års erfaring med ledelse, tog Atemad i 2017 beslutningen om at forlade det trygge lønmodtagerjob og begive sig ud som selvstændig.

Atemad har rådgivet mere end 10.000 store og især mindre, danske virksomheder, om deres onlineprofilering, igennem hendes 14 år som salgsdirektør i Jobindex. Atemad har også en Executive MBA i forretningsstrategi og eksekvering. Så vi tør godt love, at du næppe finder en mere kvalificeret forretningsrådgiver hos nogen konkurrent.

Du er velkommen til connecte med Atemad på LinkedIn, eller skrive/ringe hvis du har spørgsmål.

 

Atemad El-Berjiji

Atemad El-Berjiji

Founder & kundeansvarlig

Ring eller skriv

– og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med