26 230 775 info@bullmedia.dk

Google My Business

Alle virksomheder, foreninger og organisationer kan få en central visning på Google ved hjælp af Google My Business. Når din virksomhed er registreret på Google My Business, vil den, så snart registreringen er verificeret, automatisk optræde på Google Maps. Det gør jer synlige overfor de rigtig mange brugere af Google Maps. Brugere i dit lokalområde bruger Google Maps til at finde virksomheder i nærheden, og turister bruger den til at finde vej eller finde forretninger, restauranter, forlystelser mv. Brug Google My Business til at være til stede, hvor kunderne er. Der er et stort potentiale i at registrere sin forretning i Google My Business.

Pris: 

kr. 2.495,-

Få flere kunder i lokalområdet – gratis!

Du skal investere mange tusinde kroner i annoncering hver måned for at komme øverst i søgeresultaterne. Men der findes en gratis genvej, der hedder Google My Business. Det er en Google-løsning, hvor du opretter din virksomhed, og inden længe er den det første, man ser øverst i søgeresultaterne.

Fordele

Google My Business øger din organiske synlighed, så kunderne nemmere kan finde dig. Hver 3. søgning på Google har et lokalt formål, og 76 % af disse ender med at besøge den fysiske butik.  Er din forretning tilmed baseret på online-aktiviteter, kan en Google My Business-side øge succesen, da siden gør det lettere for kunderne at finde oplysninger om din virksomhed på tværs af flere enheder.

Hvad hjælper BullMedia dig med?

Vi sørger for at registrere din virksomhed på Google My Business, hvorefter din hjemmeside vil optræde i følgende søgninger:

  • Den velkendte Google-søgning
  • Google Maps-søgninger

Vi publicerer følgende informationer online for dig:
 

  • Kontaktoplysninger i form af telefonnummer, adresse og e-mail
  • Link til din hjemmeside
  • Åbningstider
  • Udførlig beskrivelse af jeres virksomhed og jeres produkter og ydelser, herunder branchekode
  • Kort med rutevejledning, så kunden kender afstanden til din virksomhed fra dennes aktuelle lokation
  • Billeder, video og logo
  • Anmeldelsesfelt med mulighed for synlige kundeanmeldelser fra alle jeres sociale medier
  • Nyheder i form af blog posts eller gode tilbud

Eksempler på

vores arbejde 

Banio

Mancilli

RIK Byg

CLiCKLAB

Move By Milla

Nordisk Falafel

Få hjælp til

Google My Business

Har du brug for hjælp til Google My Business? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.