26 230 775 info@bullmedia.dk

LinkedIn-side

Med 546 mio. brugere i over 200 lande er LinkedIn uden sammenligning verdens største faglige netværk. Og med 1,4 mio. danskere repræsenteret er netværket også altdominerende herhjemme. LinkedIn er derfor en vigtig del af enhver virksomheds marketingstrategi, uanset om de ønsker at promovere deres produkter og services, styrke deres employer brand eller manifestere og udbrede deres brand til relevante målgrupper.

Uanset om du allerede har en LinkedIn Company Page eller overvejer at oprette en, så kan vi hjælpe dig med at få det optimale ud af din investering.

Pris:

kr. 4.995,-

Fordele ved en  

LinkedIn-side

Med en professionel LinkedIn Company Page (også kaldet LinkedIn virksomhedsprofil eller LinkedIn-side) åbner du op for, at kunder, samarbejdspartnere, investorer, kommende medarbejdere etc. kan følge jeres udvikling. I giver dem herigennem et unikt indblik i din virksomhed. De kan følge jeres nyeste tiltag indenfor Employer Branding og CSR, og du kan dele produktlanceringer og branchenyheder og derigennem styrke dit brand. Andre gevinster, der er værd at fremhæve:

Corporate Branding

Øg kendskabet til din virksomheds identitet for at sikre, at dit brand, dit omdømme, dine produkter og virksomhedskultur synliggøres optimalt. Vis, hvordan du kan skabe værdi for dine kunder.

Skab indsigt

Ved at engagere dine følgere i produktudvikling og dele viden og undersøgelser tiltrækker du både kunder og kommende medarbejdere. Brug også siden til at kommunikere din virksomheds mission og vision ud.

Kundefastholdelse og eksponering for potentielle kunder

Kommunikér med og til dine kunder. Skab relationer til dine kunder, og få et unikt indblik i deres præferencer.

Styrk og udvikl dit Employer Brand

Forbliv top of mind hos de rette kandidater, og gør rekrutteringsprocessen lettere og hurtigere.

Det koster gratis

Selve det at eje din LinkedIn Company Page koster ikke noget.

Forøg trafikken til din hjemmeside

Brug linkindlæg på din LinkedIn-side til at drive trafik til din hjemmeside. Det er en nem og lettilgængelig måde at øge besøgstallene på din primære online platform.

Eksempler på

vores arbejde 

Banio

Mancili

CLiCKLAB

Få hjælp til

LinkedIn-side

Har du brug for hjælp til din LinkedIn-side? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.