26 230 775 info@bullmedia.dk

LinkedIn Makeover

Din LinkedIn-profil er ikke dit CV; det er meget mere end det! Det er et karriereværktøj, du skal bruge til at fremhæve dine færdigheder, erfaringer og imponere dine forbindelser. 

Du skal sikre dig, at din LinkedIn-profil bliver fundet, og at den adskiller sig fra konkurrenterne, uanset om målet er at udvide dit professionelle netværk, blive fundet af rekrutteringskonsulenter og kunder eller styrke og promovere din virksomheds brand.

Din LinkedIn-profil skal engagere dine følgere og styrke dit personlige brand. Med de rette indsatser kan LinkedIn blive et stort aktiv for din faglige og forretningsmæssige udvikling. Og det gælder, uanset om du er leder, iværksætter, salgsstjerne eller specialist. LinkedIn er – med sine 546 mio. medlemmer – for vigtig til blot at ignorere.

Det kan være vanskeligt at beskrive sig selv, og mange rammes af skriveblokering, når de står foran opgaven. At antage et helikopterperspektiv på sin profil og tænke den ind i en strategisk kontekst kan være et godt udgangspunkt. Hvad er målene med profilen? Hvem vil jeg kommunikere mine kompetencer ud til, og hvorfor?

Vi hjælper dig med rammerne til at skabe dit professionelle brand, så du kan skabe dig en position som ekspert i din branche.

Pris:

LinkedIn Makeover:
kr. 4.995,-

VIP LinkedIn Makeover:
kr. 5.995,-

Processen starter 

med dialog 

Strategi og mål

Vi begynder med at afklare formålet med din LinkedIn-profil. Det vil typisk være en af følgende:

  • Styrke din personlige og professionelle branding.
  • Gøre dig mere attraktiv overfor search- og rekrutteringskonsulenter, ansættende ledere og HR-ansvarlige.
  • Skabe mersalg, promovere din virksomhed eller udstille dine produkter og tjenester.
  • Udbygge dit professionelle netværk.

Indsamling af informationer

Vi indsamler dine baggrundsoplysninger enten via e-mail eller gennem personligt interview, så vi kender din karrierebane, baggrund, kompetencer og succeser.

Unik professionel historie

Sidste skridt er at fortælle din historie, så den engagerer dit publikum og giver dem lyst til at lære dig bedre at kende. Og blive en del af dit netværk og kreds af samarbejdspartnere.

Din tilfredshed er garanteret, og diskretion er en selvfølgelighed

Når vi sammen arbejder om at styrke din LinkedIn-profil, så udfylder vi ikke blot felterne. Vores mål er, at du er fuldt ud tilfreds og oplever en styrkelse af din professionelle profil. Vi opererer med fuld diskretion og anonymitet for øje: Dit netværk vil ikke bemærke, at vi har været indenover. Højest, at du har brugt tid på at opdatere din profil til at fremstå mere professionel og attraktiv.

Eksempler på

vores arbejde 

Karstensen

Morten Johnstad-Møller

Få hjælp til

LinkedIn Makeover

Har du brug for en LinkedIn Makeover? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.