26 230 775 info@bullmedia.dk

One Page

– online visitkort

 

En one-page er ganske enkelt en hjemmeside, der kun består af én side, hvor du kort og effektfuldt præsenterer dig selv overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere. Den er især en god løsning, hvis du ikke har behov for en omfattende hjemmeside med mange undersider, men stadig ønsker dit eget professionelle webdomæne.

Du kan opfatte en one-page som et ”udvidet visitkort”, hvor du positionerer dig stærkere overfor din målgruppe. Det vil også være her, at du konverterer dine hjemmesidebesøg til kaffeaftaler, forbindelser på LinkedIn, nyhedsbrevmodtagere eller noget helt fjerde.

På en one-page kan man selvsagt ikke klikke rundt på undersider, hvorfor det er særlig vigtigt, at teksten og designet understøtter det centrale budskab, og den reaktion, du ønsker fra dine besøgende, fremmes.

Pris:

Fra kr. 2.995,- 

Fordele ved en

One Page 

Historier engagerer

Du får bedre rammer til at fortælle din historie og herigennem engagere din målgruppe – fordi gode fortællinger påvirker os.

Intuitivt

Den mest naturlige og intuitive handling på internettet er at scrolle. En one-page giver sammenhæng i din historie og budskab. I stedet for at man skal gætte, hvor man skal klikke, og leder efter de rigtige links på siden, så scroller man ned for at ”læse” resten af historien. Vi kan skabe en underholdende og interaktiv oplevelse for brugeren og give denne en meget klarere og mere kraftfuld besked.

Hurtig konvertering

Alle hjemmesider skal have et primært mål. Det kan være at generere nye leads, få flere nyhedsbrevstilmeldinger, brande dig og/eller din virksomhed, skabe flere downloads eller sælge flere produkter. Det er en one-page bedst til. Det skyldes det simple design kombineret med den gode historie, der fokuseret driver den besøgende på en enkelt vej mod det endelig mål.

Reducerer bounce-rate og opfordrer til deling

Med en one-page får du en langt lavere afvisningsprocent. Det skyldes, at der er meget lidt at foretage sig på siden og blive forvirret over. Så længe du har en god historie og et klart mål, så vil der være en større chance for, at den besøgende bliver på siden og foretager en handling. Derudover vil denne gode oplevelse medføre en forøget lyst til at dele siden. Du får dermed en unik måde at drive organisk trafik til din hjemmeside på.

Visuel identitet til dit brand

Man sender vigtige signaler med sin fremtoning. Det gælder i den analoge verden, som det gælder i den digitale. One-pageren giver dig med enkle midler mulighed for at skabe en stærk og professionel visuel identitet til dit brand.

Ser godt ud

En one-page ser bare bedre ud på alle enheder. Den skaber en ensartethed på tværs af platforme med det responsive design.

Alle har råd

Det er langt billigere at få produceret en one-page hjemmeside end en traditionel.

Hvad får du

  • Opsætning i WordPress – brugervenligt CMS system
  • Unikt design og opsætning af grafik, illustrationer og farvevalg
  • Opsætning af dine tekster, billeder og videoer
  • Responsivt design – optimeret hjemmeside til computer, tablet og smartphone
  • Favicon
  • Link til sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat mf.)
  • Kontaktformular
  • Vi kan også hjælpe dig med at skrive tekster til din hjemmeside, både på dansk og engelsk.

Eksempler på

vores arbejde 

CareerWise

Få hjælp til

One Page

Har du brug for hjælp til en One Page hjemmeside? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.