26 230 775 info@bullmedia.dk

Facebook-side

75 % af danskerne logger jævnligt på Facebook. Det er derfor heller ikke overraskende, at Facebook – uden sammenligning – er det største sociale medie i såvel Danmark som i resten af verden. Og lige så lidt overraskende er det, at du ikke kommer uden om Facebook, hvis du overvejer en aktiv social medie-strategi.

En Facebook-side gør det nemt at identificere og komme i kontakt med din målgruppe og udbygge din skare af følgere. Du skal gøre det enkelt, relevant og identitetskabende for dine følgere at dele deres interesse i din virksomhed. Derfor skal du skabe deleværdigt indhold.

Uanset om du allerede har en Facebook Company Page eller overvejer at oprette en, så kan vi hjælpe dig med at få det optimale ud af din investering.

Pris:

kr. 4.995,-

Fordele ved en 

Facebook-side 

Mange har afsagt en dødsdom over Facebook som følge af de nye begrænsninger på nyhedsfeedet og begrænsningerne i rækkevidden. Her hos BullMedia er vi slet ikke enige i dommen! Der er stadig betydelige fordele i en Facebook-side, også kaldet Facebook Company Page eller Facebook virksomhedsprofil. For bare at nævne nogle af de væsentligste:

Øger eksponering for potentielle kunder

75 % af danskerne er jævnligt på Facebook, behøver vi sige mere?

Leadgenerator

Mange likes og følgere kan ikke stå alene. Men de er et fantastisk udgangspunkt for dig til at skabe relationer til kommende kunder og ikke mindst skabe præferencer for dine produkter og services. Via konkurrencer og give-aways får du en unikt indsigt og viden om dine kommende kunder.

Det koster gratis

Selve det at eje din Facebook-side koster ikke noget.

Opbyg brand-loyalitet

Du kan gennem interaktion med dine følgere opbygge en loyal kundegruppe og dermed skabe et unikt kundegrundlag. 

Forøg trafikken til din hjemmeside

Brug linkindlæg på din Facebook-side til at drive trafik til din hjemmeside. Det er en nem og lettilgængelig måde at øge besøgstallene på din primære online platform.

Eksempler på

vores arbejde 

Banio

Mancilli

CLiCKLAB

Få hjælp til

Facebook-side

Har du brug for hjælp til din Facebook-side? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.