26 230 775 info@bullmedia.dk

Visitkort

På trods af at vi lever i den digitale tidsalder, er visitkort stadig en uundgåelig del af virksomhedernes visuelle identitet. Visitkortet skaber forbindelser mellem virksomheder og deres kunder og samarbejdspartnere. Visitkort etablerer og bevarer relationer, der fører til øget synlighed og forretningsmuligheder.

Lad os designe dine visitkort, så de er i tråd med din visuelle identitet og giver dig de bedste muligheder for at promovere din virksomhed og dit brand.

 

Pris:

kr. 995,-

design og opsætning i trykklare filer

Fordele ved  

Visitkort 

Visitkortet er en uundværlig del af en virksomheds visuelle branding og skaber kontakt mellem virksomheden og dens kunder. Visitkortet er et vigtigt redskab, når du skal skabe nye kontakter og er med til at skille dig ud fra mængden.

Personlige kontakter skaber forretning

Visitkortet skaber personlig forbindelse mellem dig og virksomhedens kunder. Etablering af en personlig relation og kontakt er ofte første trin henimod et forretningsmæssigt samarbejde.

Opbyg portefølje af leads

Mulige kunder kan have tendens til at afvise salgsmateriale. De fleste tager dog gerne imod visitkort. Når en udveksling af visitkort har fundet sted, er din kontakt blevet til et lead. Herfra er det blot op til dig at skabe forretningsmuligheden. 

Professionel identitet

Du fremstår mere troværdig, når du kan præsentere et visitkort. Det sender et signal om seriøsitet og er med til at skabe og opbygge din professionelle identitet.

Et billede siger mere end tusind ord

Det er så sandt, som det er sagt. Visitkortets design fortæller på et øjeblik mere om om din virksomhed, end du vil kunne præsentere mundtligt på samme tid.

Markedsføring med få midler

Visitkortet er en nem og omkostningslet måde at nå bredt ud i dit fysiske netværk på. Det er en diskret, men effektfuld måde at konvertere dit netværk til mulige kunder.

Eksempler på

vores arbejde 

Få hjælp til

visitkort

Har du brug for hjælp til dit visitkort? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.