26 230 775 info@bullmedia.dk

Hjemmesidetekster

Før vi begynder at skrive, skal vi være klar over formålet med din hjemmeside. Hvem er den rettet mod? Hvad er dine kunders motiver og forventninger, når de besøger din hjemmeside?

Når vi skriver indhold til din hjemmeside, tænker vi over hvilket image og personlighed du vil have dit brand til at projicere.

At skrive et godt indhold til internettet starter med at forstå dig, din virksomhed og dine kunder.

Pris:

efter aftale baseret på mængde og kompleksitet

Processen starter med 

din vidensindsamling

Step 1

Information

For at skrive en god tekst, kræver det først og fremmest, at vi indsamler så meget information om din virksomhed, dine behov og ønsker. Vi foretager 1-times telefoninterview med dig for at få så detaljeret viden som muligt. 

I dette step vil vi også rådgive dig om hvad din virksomheds mål med velskrevne tekster bør være.

Step 2

Research

For at lære din branche rigtig godt at kende laver vi en grundig research af konkurrenter, varer, målgrupper og terminologi. Det er vigtigt at vi kommer frem til en velskreven tekst der vækker læseren.

Step 3

Skrivning

Vi går i gang med selve forfatningen af dine tekster. Når vi har det første udkast klar, modtager du dette for at vurdere indholdet, opbygningen og skrivestilen. Skulle du have rettelser sender du disse og vi skriver videre og korrigerer for at leve op til dine ønsker.

Step 4

Ikon af levering

Levering

Du får det endelig tekst leveret i Word til fri afbenyttelse. Vi kan også tilbyde at indsætte teksterne for dig på din hjemmeside.

Få hjælp til

Hjemmesidetekster

Skal du have hjælp til at få skrevet tekster til din hjemmeside? Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.